Beginpagina
<% = strNaam %>
Nieuws Coureur Gastenboek
Verslagen Motor Multimedia
Kalender Sponsoren Contact


JW Racing is eind 2003 ontstaan toen Jurjen Vorenholt en Wouter Jorritsma besloten het motorrijden op straat vaarwel te zeggen en zich te gaan richten op het circuitrijden danwel racen. Met deze ambities moest er natuurlijk een teamnaam komen en door het samenvoegen van de initialen van de voornamen was de logische teamnaam JW Racing,

Beide rijders hebben in 2003 via de TOMS (Training en Opleiding MotorSport) cursus op het circuit van Zandvoort de zogenaamde C-licentie behaald waarmee gestart kan worden in de Zomeravond Competitie klasse, oftewel de ZAC.

In 2004 was het dan zover, een heel jaar ZAC werd door beide heren verreden; Jurjen op een Suzuki GSX-R750 en Wouter op een Suzuki GSX-R600. Een leerjaar waarin vooral Jurjen veel pech kende met zijn motor maar waar toch veel werd gelachen.

Jurjen besloot na dit jaar om er (tijdelijk?) mee te stoppen, Wouter kreeg de kans om in de Vobis SV Cup van start te gaan en heeft hiervoor de KNMV Wegracecursus gevolgd. De GSX-R600 werd verkocht, daarvoor in de plek kwam een Suzuki SV650S in volledige racetrim en een prachtig jaar volgde waarin wederom progressie werd gemaakt. Het seizoen werd afgesloten met een 9e plek in het eindklassement, boven verwachting al met al maar aangezien een coureur nooit helemaal 100% tevreden is en het altijd beter moet gaat Wouter in 2006 opnieuw starten in deze klasse, ditmaal Damen Leathers SV Cup geheten. Verdere progressie is het doel.

JW Racing
Hoe is JW Racing tot stand gekomen?

Suzuki SV Cup
De Suzuki SV Cup, wat is het? Klik hier voor meer info

Circuits
Op welke circuits racen we dit jaar? Klik hier.

Klassement
Bekijk hier het actuele klassement van de Suzuki SV Cup

TriCAT Racing
Het team waar JW Racing in 2006 mee gaat samenwerken